28 de maig de 2009

Campió possés de la Legió Alpha


Possessed Champion of Alpha Legion

25 de maig de 2009

Aliança / Alliance


Hi ha germans que es complauen a cobrir-se
amb la sang de llurs germans.
- Virgili Maró (Geòrgiques)

There are brothers who please to cover themselves
with the blood of their brothers.
-
Virgil Maro (Georgics)

He decidit que el meu exèrcit del Caos serà una mescla de Guerrers de Ferro i Devoradors de Mons, per donar-li una mica més de varietat. A més a més, concorda amb el rerefons que he inventat per a l'exèrcit.

I have decided that my Caos army will be a mix of Iron Warriors and World Eaters, for giving to it a little more variety. In addition, this agree with the background I invented for the army.

24 de maig de 2009

Fetiller dels Mil Fills


Thousand Sons Sorcerer

16 de maig de 2009

Portaestendard dels Mil Fills Pre-Heretgia


Pre-Heresy Thousand Sons Standard Berearer

12 de maig de 2009

Líder de progènie / Broodlord

7 de maig de 2009

Príncep dimoni / Daemon Prince

6 de maig de 2009

En projecte: Paladí Vigilant

Estic preparant una miniatura per al II Concurs de Pintura del fòrum Ultima Segmentum. Al principi volia fer un Senyor del Caos en armadura d'exterminador, però al final m'he decantat per fer una cosa més original.
Així que faré una mena de Paladí de l'Emperador, però d'un capítol poc conegut, els Àngels de Vigilància, un capítol que es dedica a protegir l'Ull del Terror dels atacs del Caos. Aquest Paladí Vigilant té la tasca de romandre sempre amb les tropes a Perviligium, defenent el planeta de possibles atacs del Caos.
Pròximament, el rerefons i més imatges!

I'm preparing a miniature for the II Paint Competition of Ultima Segmentum forum. Firstly I wanted to paint a Chaos Lord in Terminator armour, but finally I decided to make something more original.
So I will make some kind of Emperor's
Paladin, but from a lesser known chapter, the Angels of Vigilance, a chapter which protects the Eye of Terror from Chaos attacks. This Vigilant Paladin has the task of stay always with the troops at Perviligium, defendint the planet from possible Chaos attacks.
Soon, the background and more images!

2 de maig de 2009

Uns dies complicats / Complicated days

Aquests dies he tingut un congrés i haig de fer molts treballs per a la universitat, així que vaig una mica lent pintant els meus tirànids. Ara mateix tinc en procés uns termagants, i us en deixo una imatge. He decidit que els faré unes llums addicionals amb Camo Green, perquè el verd quedava una mica pla.

These days I had a congress and I must do a lot of works for university, so I am slow for painting my Tyranids. At the moment I have some Termagaunts in process, and I let you an image. I've decided that I will do them an addicional light with Camo Green, because the green was a little plain.