27 d’abril de 2009

Exterminador del Caos


Caos Terminator

Humor

24 d’abril de 2009

Nou esquema de color / New colour scheme

He intentat un nou esquema de color per als meus tirànids, basat en un aspecte més realista, verd i color os, amb els detalls en groc i alguns en roig. Què en penseu? Us agrada més o menys que l'antic? A mi m'agrada més el nou, ja que és un esquema de color més ràpid i net!

I tried a new colour scheme for my Tyranids, based on a more realistic look, green and bone, with details in yellow and some of them in red. What do you think? Do you like more or less than the old one? I like most the new one, because it is a faster and cleaner colour scheme!

El nou / The new one:L'antic / The old one:

22 d’abril de 2009

Genestealer


20 d’abril de 2009

Exèrcit demoníac


Daemon army

Khârn Pre-Heretgia 2


Pre-Heresy Khârn

17 d’abril de 2009

Món natal dels Devoradors de Mons


Segons el nou llibre de L'heregia d'Horus, Tales of Heresy, i segons la ressenya que en fa Bell of Lost Souls, Desh'ea podria ser el món natal dels Devoradors de Mons?

According to the new The Horus Heresy book, Tales of Heresy, and according the review that does of it Bell of Lost Souls, Desh'ea may be the homeworld of World Eaters?

La grandària importa


Size matters

15 d’abril de 2009

Esquadra d'Assalt Pre-Heretgia

Pre-Heresy Assault Squad

Imatges de / Pictures from: Ithmaril

Paisatge tirànid

14 d’abril de 2009

Els meus tirànids


Aquest és el meu antic exèrcit tirànid, del qual tinc pintats uns pocs més de 1000 punts. Últimament estic pensant en pintar uns quants tirànids més, almenys fins a arribar als 1500 punts.

This is my old Tyranid army, of which I have a little more than 1000 painted points. Recently I'm considering painting a little more Tyranids, at least untill reaching 1500 points.

10 d’abril de 2009

Fortalesa de Khorne

9 d’abril de 2009

Més imatges del nou Príncep Dimoni de Khorne

Heus ací una imatge del nou Príncep Dimoni de Khorne de Forgeworld pintat. M'agrada molt. Com serà l'herald?

Here you have an image of the new Forgeworld's Daemon Prince of Khorne, painted. I like it a lot! How would be the Herald?

World Eater vs. Ultramarine

6 d’abril de 2009

Més i més bones notícies

Increïble! Bell of Lost Souls ha publicat fotos del Dia de Portes Obertes de Forgeworld on apareixen coses increïbles, sobretot relacionades amb Khorne. Mireu quines imatges més guapes!

Incredible! Bell of Lost Souls published the images of Forgeworld Openday with incredible stuff, above all related to Khorne. Look at these freaking good images!

Tità Reaver del Caos / Chaos Reaver Titan


Príncep Dimoni de Khorne / Daemon Prince of Khorne


Massacrador de Sang de Khorne / Khorne Blood Slaughterer

4 d’abril de 2009

Possessió de Khorne

3 d’abril de 2009

Gairebé 1000 visites! / Almost 1000 visits!

Aviat tindré 1000 visites! No m'esperava tanta afluència, sent com és aquest, un bloc en català sobre Warhammer 40,000, però això vol dir que almenys mil persones han vist el meu bloc. I això vol dir, també, que molts d'aquests visitants són angloparlants, perquè la comunitat Warhammera es comunica principalment en anglès.
El meu nivell d'anglès no és molt bo, però intentaré fer bilingües tots els posts que em sigui possible!
Gràcies a tots per la vostra visita!

Soon I'll reach 1000 visits! I didn't expect such affluence, being this a blog in catalan about Warhammer 40,000, but this means that at least a thousand people had seen my blog. And that means, too, that many of these visitors are English speakers, because the Warhammer community communicates principally in English.
My English level is not so good, but I will try to make bilingual all posts that I can!
Thank you all for your visit!

2 d’abril de 2009

Dimoni Khornat?

Segons el post de Bell of Lost Souls (post), és possible que els de Forgeworld facin unes màquines-dimoni de Khorne i de Nurgle, i ens mostra aquesta imatge que no he pogut trobar al web de Forgeworld:


Bones notícies per al Déu de la Sang! Espero que surtin aviat!

1 d’abril de 2009

Khârn Pre-Heretgia

En projecte: Bases 1

Ja he decidit com vaig a fer les bases. Abans d'explicar-ho, una imatge val més que mil paraules:

Al final, els vorells de les bases els pintaré amb Charadon Granite. No és perquè aquest color guanyés l'enquesta (encara que fos amb dos vots), sinó per l'explicació que em va donar la meva germaneta, que hi va posar una mica de sentit comú: "usa el color fosc (Charadon Granite) per als dolents i el color clar (Fortress Grey) per als bons".

Així doncs, utilitzo el Charadon Granite com a imprimació de les bases. Després hi aplico la pasta de modelar DAS, l'arena i les pedretes (a més d'altres coses que se'm puguin ocórrer, com ara cranis, granades, etc). Quan ja està tot ben sec, ho repinto tot amb Charadon Granite diluït.

L'arena la pinto amb Scorched Brown, per donar-li després un pinzell sec de Bestial Brown i un lleugeríssim pinzell sec amb Dheneb Stone. Aleatòriament, li aplico també alguns pinzells secs amb diferents verds (Orkhide Shade, Knarloc Green, Camo Green), per simular que la terra està molsosa.

Les pedres les deixo en el color base i els dono un pinzell sec amb Adeptus Battlegrey i un altre de més suau amb Astronomican Grey. Com a pas final, li dono a tota la base un llavat amb tinta Badab Black.

Quan ja és seca la tinta, només em queda repassar els vorells i aplicar l'herma cremada (Scorched Grass), i ja tinc les bases acabades!

Aquí deixo una altra imatge d'unes bases en procés.