30 de març de 2009

La nostra sang també és benvinguda

Us saludo! Encara que el vostre camí ha estat llarg i sangonós, heu servit al nostre Senyor amb un coratge sense parangó i l'honor dels vertaders guerrers. Avui hem vist caure molts i hem de recordar, fins i tot quan morim, que la nostra sang també és benvinguda.
- Harkan Ironfist

29 de març de 2009

Bersèrker de Khorne

25 de març de 2009

En projecte: Bases

He buscat l'herba cremada de Games Workshop, però no l'he trobada per tota València. Increïble. Crec que l'encarregaré a la seva Botiga Virtual.

El que sí que he trobat és una arena que simula petits trossos de carbó, pero no m'agrada com queda (a la imatge es veuen les proves que n'he fet). Crec que acabaré per modelar les bases amb la pasta de modelar DAS que tinc, després hi pegaré arena artificial, i les pintaré. És molt pesat, pintar-les, però suposo que serà com millor queden.

També estic provant el Water Effects. Hauria de mirar alguns tutorials per veure com fer que quedi bé, perquè en les altres proves quasi ni es nota.

Estic imprimant amb esprai negre les bases, ja us ensenyaré com queden quan les acabi.

Pintar la terra de les bases?

He estat llegint articles i blocs perquè estic pensant en pintar la terra de les bases. He fet algunes proves i, encara que és una tasca una mica feixuga, no ho és tant com em pensava i els resultats són prou bons.

Tanmateix, estic buscant un color fosc per la terra i més tard vull anar a les botigues del centre per comprar gespa electrostàtica cremada i possiblement Water Effects, per mirar de fer l'efecte d'un pantà.

Ja us posaré fotos de les proves!

24 de març de 2009

Color de les bases

He estat dubtant pel que fa al color per pintar les bases de les miniatures. Com a marca d'allò que pintava jo les he pintat sempre amb Fortress Grey (bo, quan era petit les pintava amb Dark Angels Green), i així tinc les dels meus 500 punts de Tau i els meus 1000 punts de Tirànids. Tanmateix, fa poc he descobert uns pocs colors dels Foundation que m'agraden, també tots grisos.

Us deixo les imatges (amb i sense terra i herba) dels quatre colors, incloent-hi també aquell amb el qual les pintava fins ara. També he posat una enquesta perquè opineu sobre quin dels quatre colors us agrada més. Participeu-hi, sisplau!


1- Adeptus Battlegrey
2- Charadon Granite
3- Fortress Grey
4- Astronomican Grey


Com haureu observat, no m'agrada pintar la terra, perquè em suposa moltíssima feina i mai no em queda bé, així que el color també ha de quedar bé amb el color d'aquesta!

Moltes gràcies per les vostres opinions!

21 de març de 2009

Cranis per al Tron de Khorne!

18 de març de 2009

17 de març de 2009

En projecte: Dreadnought dels Devoradors de Mons

Ja he començat amb el Dreadnought dels Devoradors de Mons que vaig comprar en Forge World. Aquest és l'aspecte que tenia quan el vaig rebre:


El Dreadnought és de resina, que és un material que permet molt de detall però que em resulta difícil de treballar. La pintura s'hi agafa poc i hi ha rebaves enormes que de vegades costen de llimar, encara que generalment la resina es talla prou bé.

A més, la pintura es pela amb facilitat, en la resina, així que començaré pels peus del Dreadnought i el pintaré a poc a poc, dels peus al cap, vernissant les parts segons les acabi. Aquest mètode també el vaig haver d'emprar amb les criatures monstruoses metàl·liques dels Tirànids, ja que el metall també es pela amb facilitat, fins i tot més que la resina.

Mans a l'obra!

15 de març de 2009

Campió del Caos

Vaig assassinar-ne milers per l'Emperador i no vaig rebre res excepte el seu maleït silenci. Ara els seus gossos falders lladren per cada vida que prenc, mentre els déus em prometen la galàxia.
- Svane Vulfbad

14 de març de 2009

12 de març de 2009

Història d'Angron II

Malgrat que Angron va prendre el comandament de la legió dels Devoradors de Mons durant la Gran Croada, mai no va oblidar l'ofensa de l'Emperador, i quan Horus va decidir reclutar altres primarques per a la seva causa, Angron va ser el més fàcil de convèncer. Només va caler mostrar-li les proves de la traïció de l'Emperador que havien estat portades per Erebus, on s'evidenciava la voluntat de l'Emperador d'esdevenir un déu, objecte d'adoració per tota la humanitat, per reviscolar l'amargor d'Angron vers l'Emperador.

La legió d'Angron, conjuntament amb les legions de la Guàrdia de la Mort, els Fills d'Horus, i els Fills de l'Emperador va participar en la massacre d'Isstvan III. El baró Vardus Praal, governador del sistema Isstvan, s'havia rebel·lat contra l'Imperi, i Horus va aprofitar l'avinentesa per fer caure en un parany les legions encara lleials.

Aquestes quatre legions van desembarcar una força a Isstvan II per sufocar la rebel·lió, però subreptíciament hi van enviar tots els seus legionaris sospitosos de ser encara lleials. Aleshores van bombardejar el planeta amb bombes víriques, cosa que va erradicar la vida sobre el planeta. Es diu que el crit psíquic de la mort de 12 bilions d'ànimes va ser més fort que l'Astronomicon.

Tanmateix, no tots els Marines Espacials van morir durant el bombardeig, ja que molts havien aconseguit amagar-se en búnquers subterranis. Tot i això, els Devoradors de Mons van ser els que hi van patir més baixes.

Que hi hagués supervivents va enfurismar Angron, qui, desobeint les ordres d'Horus, va enviar la seva legió a anihilar els supervivents. Horus, per salvar la situació, va enviar tropes de totes les seves legions a destruir els lleialistes.

Malgrat tot, els lleialistes van organitzar una bona defensa, dirigits per Garviel Loken (dels Llops Lunars), Saul Tarvitz (dels Fills de l'Emperador) i Ehrlen (dels Devoradors de Mons). Al final, els traïdors van vèncer, però va ser gràcies a un bombardeig orbital i a la traïció de Lucius, dels Fills de l'Emperador. Amb tot, va ser una batalla feréstega, que va durar tres mesos i que va costar moltes baixes als traïdors.

10 de març de 2009

El meu aniversari

Avui és el meu aniversari: faig 23 anys. Així doncs, em prenc el dia lliure!

9 de març de 2009

En projecte: Rhino 3

Vaig pintar tot el Rhino amb la mateixa tècnica. Les zones metàl·liques les vaig pintar amb Chaos Black, després amb un pinzell sec de Boltgun Metal, un rentatge amb tinta Badab Black i un altre pinzell sec amb Chainmail.
Li vaig posar una calcomania amb el símbol de Khorne i també vaig començar amb el desgast, amb diversos pinzells secs de Chaos Black, Scorched Brown i Boltgun Metal.


Vaig pegar-hi els accessoris i les zones de llautó les vaig pintar també amb Chaos Black, després amb Brazen Brass, pinzell sec de Shining Gold, rentatge amb tinta Ogryn Flesh, i després un suau pinzell sec amb Boltgun Metal.


Per últim, he pintat els detalls. Els negres amb Chaos Black i un pinzell sec de Codex Grey, i els cranis amb Kommando Khaki, un rentatge mescla de Badab Black i Ogryn Flesh, i un pinzell sec amb Dheneb Stone i després amb Skull White.

El vaig vernissar i ja el tenia acabat! Heus aquí les imatges:

8 de març de 2009

Capitans Pre-Heretgia

7 de març de 2009

Liber Primus

Liber Primus

MORT DES DEL CEL


Senyor, no puc pas creure que vostè encara cregui que sigui possible la salvació d'aquest món.
- Jule Narru, capità de la 4a Companyia dels Guerrers de Condemnació

pròximament

Segona llista d'exèrcit a 500 punts

L'altre dia vaig estar pensant que m'agradaria incloure el Dreadnought en la llista de 500 punts. Per què? Perquè els Dreadnoughts del Caos són mortals i inestables a parts iguals, i això fa que una sola tirada de dau pugui canviar el curs de la batalla (tant de bo m'hi surtin molts 6!). A més a més, és la potència antitanc que necessito.

Què en penseu, us agrada més aquesta o l'anterior?

Lozov Morght, Senyor del Caos equipat amb armadura d'exterminador, un parell de fulles llamp i la marca de Khorne - 140 punts

Gladiatorum Prima - 140 punts

5 bersèrkers de Khorne
Rhino assignat

Gladiatorum Secunda, escorta de Morght - 120 punts

5 bersèrkers de Khorne, un amb pistola plasma

Lorg, Dreadnought del Caos equipat amb dues armes cos a cos - 100 punts

TOTAL - 500 punts

4 de març de 2009

Exterminador Pre-Heretgia

2 de març de 2009

Dos bersèrkers i dos dessagnadors

Aquesta vegada, pintats per mi. Són els primers dos bersèrkers de Khorne i els primers dos dessagnadors del meu exèrcit. Ja fa unes setmanes que els vaig pintar, pero no m'havia animat a fotografiar-los. De moment, fins que acabi amb el Rhino, no crec que en pinti més. Pintar un Rhino és una tasca àrdua!

1 de març de 2009